Näin pidät lapsesi turvassa hyppylinnoissa

Kukaan ei voi kiistää sitä tosiasiaa, että lapset pitävät hyppylinnoista. Se johtuu hauskuudesta ja ilosta, jota nämä linnat tuovat kaikkiin juhliin. Jos aiot vuokrata hyppylinnoja, on erittäin tärkeää, että etsit niitä yrityksiä, jotka ovat tunnettuja turvatoimistaan. Hyvät yritykset ovat niitä, jotka ottavat käyttöön uusia malleja ja etsivät lisäparannuksia, jotka voivat varmistaa lasten turvallisuuden.

Hyppylinnoja on nyt saatavilla eri tyyleinä, muotoisina, malleina ja kokoisina. Laadukkaissa linnoissa on täydellinen yhdistelmä verkkoa, täytetyt seinät ja digitaalinen painatus. Näiden linnojen sivuilla käytettävien verkkoseinien päätehtävä suorittaa seuraavat toiminnot:

• Varmistaa paremman valvonnan ja näkyvyyden
• Parantaa ilmankiertoa linnassa, mikä auttaa pitämään ilman raikkaana sisällä.
• Enemmän verkotettuja seiniä on vähemmän kiinteitä pintoja. Tämä ei ole vain hyvä turvallisuussyistä, vaan se myös vähentää tuulenvastusta.

Pitäisikö sinun antaa lapsesi hypätä hyppylinnan seiniä vasten?
Kun olet vuokrannut juhliisi hyppylinnan, on tärkeää, että pyydät vanhempia valvomaan lapsiaan heidän leikkiessään. Lisäksi asiantuntijat pyytävät aina ratsastajia olemaan törmäämättä linnan seiniin, vaan hyppäämään sen sijaan hyppylinnan pintojen ympäri. Lapset, jotka yrittävät hypätä seiniin, päätyvät aina pomppimaan toisiin lapsiin aiheuttaen vammoja. Seiniin hyppääminen voi näyttää hauskempaa, mutta epäilemättä se on vähän riskialtista.

Etsi turvamatot
Aina kun vuokraat hyppylinnan, varmista, että toimittaja antaa sinulle myös turvamaton. Tämä pehmeä törmäysmatto on sijoitettu linnan sisäänkäynnille varmistamaan, että lapsille tarjotaan pehmeämpi lasku onnettomuuden sattuessa. Tavarantoimittajat ovat lain mukaan velvollisia toimittamaan sinulle tämän maton, joten sinun ei tarvitse olla ujo kysyä heiltä siitä.

Comments are closed.