3 helppoa tapaa poistaa ja estää hiiriä pääsemästä kotiisi ja pysymästä siellä

Hiiriä näkee toisinaan ihmisten kodeissa, ja vaikka nämä jyrsijät eivät yleensä aiheuta suoraa haittaa ihmisille, ne jättävät jälkeensä jätettä, johon liittyy epämiellyttävää hajua. He saattavat myös yrittää varastaa elintarvikkeitasi, ja vaikka he eivät onnistuisi siinä, se saattaa aiheuttaa jonkinlaisen saastumisen siihen. Se aiheuttaa ympäristön epähygieeniseksi ja lisää perheenjäsenten todennäköisyyttä sairastua, jos he joutuvat kosketuksiin jyrsijän ulosteiden tai virtsan kanssa. Tässä on 3 helppoa tapaa poistaa nämä tuholaiset ja estää ne pääsemästä uudelleen kotiisi!

Käytä piparminttuöljyä

Piparminttuöljy on luonnollinen pelote, koska nämä jyrsijät eivät yksinkertaisesti kestä hajua. Lisäksi piparminttuöljy auttaa peittämään hiirten ulosteiden ja eritteiden hajun. Piparminttuöljyä löytyy helposti supermarketeista, ja perheenjäsen voi yksinkertaisesti tiputtaa muutaman pisaran vanulappuun ja laittaa sen paikkoihin, joissa hiiret todennäköisesti käyvät. Öljyn toivotaan toimivan luonnollisena ja inhimillisenä tapana estää hiiret pääsemästä kotiin.

Käytä äänimerkkiä

On olemassa laite, joka antaa äänimerkin, jota hiiret inhoavat ehdottomasti, mutta joka on täysin hyvä kissoille ja koirille. Käytä laitetta lähellä hiiren aukkoa, ja on mahdollista, että hiiret ryntäsivät ulos. Hiiret voidaan sitten ottaa kiinni ja vapauttaa kodin ulkopuolelle. Yksi laite riittää kotiin, ja käyttäjät ovat raportoineet korkeista onnistumisprosenteista.

Pidä kotisi siistinä

Tämä on helpoin tapa poistaa ja karkottaa kotisi hiiret. Pyri siivoamaan koti usein ja poimimaan ruokaa lattialta. Heitä roskat säännöllisin väliajoin ja varmista, että suupalat tai jäämät laitetaan roskasäkkiin ja hävitetään asianmukaisesti.

Hiirienpoistopalveluita tarjoavat monet yritykset, mutta on suositeltavaa selvittää syyt, jotka voivat aiheuttaa tartunnan, ennen kuin se edes alkaa!

Comments are closed.